Afspraak maken

Zadelconsult inplannen

Afspraak inplannen

Wanneer je het afsprakenformulier hieronder invult, neem ik doorgaans binnen 3 werkdagen contact met je op over de mogelijkheden.

Huisregels

Even wat huisregels op een rijtje, dit maakt voor mij de afspraken makkelijker en weet jij waar je aan toe bent en hoe je zelf het meeste uit je afspraak kunt halen.

  • Het is fijn als het paard schoon en droog klaar staat, dit mag best op stal zijn. Maar tijd om een paard te vangen in de wei, of te wachten tot hij droog is, heb ik nou eenmaal niet.
  • Het paard mag van te voren niet gereden, gelongeerd of op een andere manier getraind worden. Dit beïnvloed namelijk de uitkomst van de template! Vind je het een veiliger idee om je paard even te longeren voor je opstapt? Geen probleem! Bespreek het van tevoren even met me, maak ik wat extra ruimte in de agenda voor je. Uiteraard mag het paard wel gewoon op de wei, in de paddock o.i.d..
  • Zowel voor zadelpasconsulten als voor lessen geldt dat je tot 48 uur voor aanvang van de afspraak kosteloos kunt annuleren. Wel is het natuurlijk fijn voor mij als je dit eerder door geeft of nóg beter, dat de afspraak gewoon door kan gaan.
  • Voor het maken van een afspraak is het noodzakelijk dat je minimaal 18 jaar oud bent. Anders zal een van je ouders/verzorgers de afspraak voor je moeten maken en ook bij de afspraak aanwezig moeten zijn.

Algemene voorwaarden