Afspraak maken

Tips & Tricks

GFS & NAF

Misschien wisten jullie allang dat ik de zadels van GFS in het assortiment heb. Ik vind het heerlijke zadels om zowel zelf mee te rijden, als om mee te werken. De zadels zijn ontzettend aanpasbaar door het verwisselbare kopijzer, 11 verschillende maten voor de “standaard” zadels en voor de COB

Lees verder »
zadelpasser zeeland celine van waes

OP ZOEK NAAR EEN NIEUW ZADEL

Vaak als er een afspraak wordt gemaakt. Heeft het paard al een zadel, wat we passend gaan maken. In sommige gevallen weet een klant al dat er gezocht gaat worden naar een nieuw zadel, omdat het paard bijvoorbeeld net zadelmak is en dus nog een zadel nodig heeft of omdat

Lees verder »
instructeur celine van waes west brabant

OPSTAPPEN

Zie jij de verschillen tussen deze twee foto’s? Behalve dat ik op de tweede foto heel moeilijk kijk, omdat ik dus nooit zo opstap😅 Op de eerste foto stap ik op met mijn handen steunend op de hals van mijn paard en op de wrong aan de rechterkant van mijn

Lees verder »